Gyakran ismételt kérdések

Mi az a Paysafecard?

A paysafecard voucher online fizetésre használható. A voucher tartalmaz egy 16 jegyű PIN-kódot, amelyet az elfogadó weboldalon a fizetésnél kell megadni, így biztonságban maradnak a felhasználó személyes adatai.

Hogyan használható a Paysafecard voucher?

Online vásárlásra használható a Paysafecard voucherben megadott PIN. Egyszerűen csak a 16-jegyű PIN kódot kell megadni a vásárlásnál a bankkártya adatai helyett. Az adott vásárlás összegét az előre fizetett kreditből vonják le, és a megmaradt összeg egy későbbi vásárlásnál felhasználható.

Milyen egyéb díja van a vásárlásnak?

A Paysafecard voucher összegén felül a weboldalon egy Szolgáltatási díj kerül felszámításra.

Hogyan kerül kiküldésre a Paysafecard PIN-t? 

A Paysafecard PIN minden esetben a vásárláskor kimásolható, illetve emailben kerül kiküldésre. Amennyiben a vásárlás végénél regisztráció is megtörténik, akkor az újabb vásárláskor már nem kell ismételten az adatokat megadni.

A voucher megvásárlása után a PIN nem került emailben kiküldésre. Mi a teendő? 

A spam vagy egyéb könyvtárba tehette a levelező. A PIN minden esetben kiküldésre kerül! A vásárlás végén minden esetben a PIN kimásolható. Érdemes ekkor elmenteni! Amennyiben történt regisztráció a vásárlás végén, akkor a Profil/Korábbi vásárlások menüpontban a PIN megtalálható.

Regisztrálni kell mindenképpen a vásárláshoz? 

A kötelező adatok mindenképpen bekérésre kerülnek, azonban nem szükséges a vásárláshoz regisztráció. A regisztrációnak az előnye, hogy a következő vásárlásnál nem kell az adatokat ismételten megadni. Továbbá a korábbi vásárlási tranzakciós adatok tárolásra kerülnek a Profil/Korábbi vásárlások menüpontban.

Nem működik a PIN, mi a teendő? 

A Paysafecard ügyfélszolgálaton tudnak elsősorban segíteni, de a weboldal ügyfélszolgálata is elérhető. 

Csak weben tudok-e ilyen PIN-t venni?

Nem, ha letölti az applikációt, ott el is tárolhatja bankkártyáját és néhány mozdulattal, bárhonnan tud PIN-hez jutni.

Applikáció